Πώς να αποφύγετε τη βλάβη της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας από ανοξείδωτο χάλυβα

- 2021-10-13-

Ο ανοξείδωτος χάλυβαςηλεκτρομαγνητική βαλβίδαχρησιμοποιείται ευρέως, αλλά μπορεί επίσης να καταστραφεί για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείται στον αγωγό φυσικού αερίου, εάν είναι κατεστραμμένο ή κατεστραμμένο, θα προκαλέσει διαρροή αερίου και θα προκαλέσει κίνδυνο. Σύμφωνα με την έρευνα, το πρόβλημα ποιότητας και η επαγγελματική ποιότητα των χειριστών είναι οι κυρίαρχοι παράγοντες για τη βλάβη της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η μονάδα παραγωγής πρέπει:
1. Κάνετε μια καλή δουλειά με τα προσόντα της διαδικασίας συγκόλλησης, διαχειρίζεστε αυστηρά τους συγκολλητές και διασφαλίζετε ότι οι παράμετροι της διαδικασίας συγκόλλησης εφαρμόζονται σωστά.
2. Διερευνήστε και αναλύστε αυτόν τον τύπο βαλβίδας για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας συγκόλλησης της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας από ανοξείδωτο χάλυβα.

Κατά το σχεδιασμό ενός ανοξείδωτου χάλυβαηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, εκτός από τα χαρακτηριστικά του μέσου υγροποιημένου αερίου (χημική σύνθεση, βαθμός διάβρωσης, τοξικότητα, ιξώδες κ.λπ.), η επίδραση παραγόντων όπως η ροή, ο ρυθμός ροής, η πίεση, η θερμοκρασία, το περιβάλλον χρήσης και το υλικό βαλβίδων, αλλά και το δράση της βαλβίδας Ο έλεγχος, η αντοχή και η ακαμψία ελέγχονται και υπολογίζονται και εφαρμόζονται σχετικά πρότυπα και προδιαγραφές σχεδιασμού βαλβίδων.

Ο χρήστης πρέπει:
1. Η τεχνική ποιότητα των συνοδών και των συναφών χειριστών πρέπει να βελτιωθεί. Δεν είναι μόνο απαραίτητο να κατανοήσουμε τη μέθοδο λειτουργίας, αλλά το πιο σημαντικό, να κατανοήσουμε την αρχή της και να κατακτήσουμε την τεχνική χειρισμού σφαλμάτων.
2. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υποστήριξη στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα από ανοξείδωτο χάλυβα για να μειώσετε τους κραδασμούς κατά τη λειτουργία.